Huoneistosaneerausten tinkimätön tekijä

Pitkäjänteinen toiminta pääkaupunkiseudulla huoneistojen saneeraajana  on luonut meistä sekä varman että halutun yhteistyökumppanin suurien kiinteistömassojen haltijoille. Kaupungit, kunnat, Asokodit, Sato Oyj, seurakunnat, asuntoyhtiöt ja muut julkiset instanssit ovat asiakkaitamme.

Yksityiset rakennuttajat, kodin perusparannuksia teettävät yksityiset ihmiset ovat myös olennainen osa Mistra Oy:n toimintaa. 

Mistra Oy toteuttaa hankkeet kokonaisurakkana tai räätälöitynä kokonaisuutena juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi suunnittelusta hankkeen valmistumiseen asti. 

Hyvin hoidetussa organisaatiossa kaikki osat toimivat ja sopivat paikalleen.

Suurissa sekä pienissä kokonaisuuksissa Mistra oy on tinkimätön tekijä laadun kuin yhteistyökumppaneidenkin valinnan suhteen.Yhteistyömme putki,-sähkö ja suunnittelualan osaajien kanssa on ollut pitkäaikaista, motivoitunutta sekä aitoa kiinnostusta asiakkaidemme tarpeisiin.

Tuotteita ja materiaaleja hankittaessa saat meiltä oman yhteyshenkilön joka neuvoo ja palvelee Sinua tuotteiden laatu ja yhteensopivuus asioissa.

Tutustu kotisivuillamme yrityksemme  tarjoamiin eri vaihtoehtoihin kotiasi koskevissa asioissa. Ota yhteyttä: puhelimitse, sähköpostitse tai sovi tapaaminen henkilökohtaisesti.

Mistra Oy
Toimitusjohtaja
Arto Myöhänen